November

Korsang i 1987

24.11.2021

I en periode rundt 1987 hadde vi et kor i bygda som het Havella. Såpass måtte det være da Neiden hadde et kor som hette Fossekallen, og som fortsatt finnes i dag. Hvor lenge koret i Bugøynes eksisterte er litt usikkert, men det er det sikkert noen andre som har opplysninger om. Vi tar gjerne imot disse opplysningene.

Jeg har «kommet ut av skapet» som mange ting gjennom årene. Først som lesbisk, til bifil, tilbake til lesbisk osv. Men ingen skulle tro at jeg skulle komme ut som transkjønnet. Det var det ingen som kunne forutse. Til og med ikke jeg!

Vi har fått reportasjen i SUOMEN KUVALEHTI oversatt av google. Det er Yngve Beddari som har sørget for det. Og kommer det ikke noe annet så sier vi oss fornøyd med det.

Når håret ble i lengste laget ble vi sendt av gårde til Jussi. Bare vi unngikk middagshvilen gikk det stort sett greitt å få time. Var det lys i kjøkkenvinduet gikk vi inn, satte oss på krakken og gjorde oss klar.

I dag kl 12:45. Svak bris fra sørøst. 0 grader. Brøytebilen er ute og strør veiene fordi det har vært mildvær. Senere utover dagen i dag, mens mørket sakte senker seg, siger sjarkene som har vært ute på sjøen og trekt linebruk innover havna med lysende lanterner i godværet. En ganske nær drømmedag å være sjarkfisker på i...