September 2022

Ikke det aller beste været i uka som gikk og det gjenspeiler seg kanskje i aktivitetene blant kommunens fiskere. På bildet ser vi Bugøy, som eies av firmaet Den Salte Åker. Båten er «ny» av året da de solgte den forrige som også het Bugøy, men som var en litt større båt. Skipper er Øyvind Seipæjærvi og han har vært...

I morradagens Ságat har flytting av Pipolabuene fått en hel side. Det er Hallgeir Henriksen som har tatt tak i saken og snakka med flere av de involverte.

Hun var ikke død. Helt tilfeldig hadde han støtt på sin gamle arbeidskamerat Asgeir. Å dreie samtalen inn på hans oppvekst der nord var en lett sak. Sentimentale nordlendinger blir som smør mellom hendene dine bare du vil høre om lyse sommernetter i eventyrlandet.

Pipolaveien 2 er solgt fra Randi Sofie Bostad til Kjell Arne Pedersen for 750.000 kr. Arkivfoto: VEI

I dag kl 08:30. Regn. Liten kuling fra øst. 7 grader. Høstvær. Landligge for fiskebåtene.

På nettsida BUGØYNES FRAMTID!!! (en delvis åpen facebookside som alle kan følge med på) pågår det en meningsutveksling om Enbuskeiendommen og Piipolasjåene i dag. Her er det flere personer, og en turistbedrift, som har engasjert seg. Dette burde ha interesse for folk flest med tilknytning til bygda så det anbefales å stikke innom sida.

I dag kl 12:02. Overskyet, regn i lufta og vind fra nordøst. Ca 9 grader. Piipolasjåene begynner å komme på den anviste plassen. Nå er det bare "kruttbua" til Svend Foyn som mangler. Imens går diskusjonen andre steder på nettet om plasseringa av buene er riktig.