Mars 2024

Det er ingen som går på ski om natta i en lys, flagrende kappe. Jeg visste Jakob tenkte det samme som meg, selv om han ikke ville innrømme det. Det var den jenta, hun var etter oss.
Hadde det ikke vært for min mann, Jakob, vet jeg ikke hvordan jeg ville ha taklet det som skjedde. Snille omtenksomme Jakob, som tar vare på meg og vet å forvalte pengene. Han vil bare mitt eget beste, til tross for at vennene mine mener noe ganske annet.

I dag kl 11:50. Sol. Minus 7 grader. Litt vind fra nordøst. Påskevær.

Dagens bilde i forbindelse med ukas fiskerimelding viser Irja Ingilæ i arbeid på fiskebruket i 1978. Irja kom hit i 1977, tror jeg, og siden har ho vært her. Foto: Vilfred Ingilæ/Bjørnar Nilsen

Korsbekkenområdet i dag. Sol, svak vind fra sør-øst av og til. Ca 5 minusgrader. Stilhet og villmark. Noen reinsdyr og et par isfiskere. En fra Gandvik og en fra Utsjok.

Vestersandveien 3 og eiendom 4/113 er solgt fra Elsa Magdalena Ingilæ Haldorsen til Paul Martinussen Haldorsen for 1 350 000 kr.

På E6 ved Brannvannet har det en god stund vært arbeid i gang med å sikre veibanen mot stein som tidvis raser ned fra fjellsida. Fortsatt foregår dette arbeidet. Nå er det festestolpene til nettet som skal samle opp stein som løsner man er i ferd med å få plass.