Desember 2022

Valenveien 282 i Valen ved Bugøyfjorden er lagt ut til salgs. Dette er eiendommen som Konrad og Inga Buljo i sin tid bodde på. Her drev de et lite småbruk.

Det er bittelille julaften og ute kommer det stadig mer julesnø. Til glede for mange, til forargelse for noen...

En julenovelle

22.12.2022

Da er det straks jul igjen og nettavisa ønsker alle trofaste, men også mindre trofaste, lesere en riktig god jul. Det gjør vi med en julenovelle som er illustrert av Irene Linangi.

Fra Alf Salangi har nettavisa fått en melding om at HLF Sør-Varanger (Hørselshemmedes Landsforbund) har plassert ut et hjelpemiddel i bygda som både de som har god og dårlig hørsel kan få glede av. Dette er en transportabelt høytaler som skal være tilgjengelig for alle som skal holde et foredrag, eller ønsker å bruke den i forbindelse med andre...

Hytta etter Erling og Olga Gaski i Valen er solgt fra brødrene Sigurd William og Audun Kristian Gaski til Ole Christian og Brit Tønsberg Gaski for 1 000 000kr.

Nærmer seg jul, men også i uka som gikk har båer registrert i kommunen levert fangst i Bugøynes. Alle fangstene er også denne gangen levert til Norway Shrimps anlegg i Havnevesenet.

Jeg er på ferie på Sotra utenfor Bergen. På Brattholmen i Øygarden kommune. Sentrum her er Straume. Det er i det området folk bosetter seg nå. Den nye Kystbyen ble det kalt da man satte i gang med storstilt utbygging for noen år siden. Her dukker det opp både næringsbygg, blokker med leiligheter, idrettsanlegg, skoler, treningssentre og alt som...

I uka som gikk er det fire båter fra Sør-Varanger som har levert fangst i Bugøynes. Alle fangstene er denne gangen levert ved mottaket Norway Shrimp AS.