April 2022

Ruth Else Salmi har laga mønster til Bugøynesgensar. Motivet er inspirert av naturen i bygda. Polarfjellfokk, fisk og bølgjer er med. Mønsteret har ho delt med dei som ønska.

I dag, torsdag, er det strikkekafe på Lassigården kl 18:00. Bugøynes husflidslag ønsker alle velkommen.

I dag kl 10:15. Stille. 5 varmegrader. Våren er i anmarsj. Noen regndråper. Gudstjeneste i dag.

Bilder fra skiturer noen påskedager i Korsbekkenområdet. Parkeringsplassen ved E6. Ti minutter etter at man starter skituren åpner porten til villmarka seg.

Det eneste problemet var hånden med såret i. Den verket. Når han kom fram til hytta skulle han tvinge en av de som var der til å bandasjere det skikkelig. Etterpå fikk han bestemme seg for hva han skulle gjøre med dem.
Tanken på skisporene skled igjen inn i hjernen hennes. Den forrige eieren av hytta hadde også fortalt at det var mennesker som hadde funnet merkelige skispor på fjellet. De hadde ikke bare sett en utydelig skygge som for hvileløst over hvite snøfonner. De hadde funnet spor som plutselig bare var der, for så like plutselig å ta slutt, uten...

I dag kl 11:45. Toppen av Mosedalen ved Ranahammas. Ca 0 grader, svak vind fra sørvest. Fint å gå opp dalen både med og uten ski på beina. På bildet skimtes bygda helt nede ved fjorden og landet på nordsida av Varangerfjorden. Ekkerøya ytterst ute til høyre.

Tone Pleym bestemte seg for en rask stopp utenfor kolonialforretninga i Bugøyfjord. Hun ville kjøpe med seg noen poser med kaffe. I tilfelle det var tomt på hytta. Det var mye hun kunne klare seg uten et par dager. Kaffe hørte ikke med til disse tingene. Dessuten ville det bare ta et øyeblikk.