SEPTEMBER

I dag kl 13.00. Sørvestlig vind. Overskyet. 9 grader. Vi er på vei mot sne og vinter. Mesta er i full gang med å få ned veistikkene i vårt område, men forhåpentligvis tar det ennå en stund før sneen kommer.

I Lassigården og på Pleymkaia har det vært en del aktiviteter de siste par ukene. Ting blir frakta fra kaia til Lassigården. Inne i Lassigården blir gjenstandene som er fraktet dit fra Pleymkaia målt, fotografert og registrert før de blir lagt ut på Digitalt museum sine sider.

I disse dager er det feiere fra kommunen i aksjon i bygda. Piper feies og kontrolleres slik at alt er klart for vinteren.

Arbeidet med å asfaltere diverse deler av veiene inne i bygda er i gang. Det legges ny asfalt rundt omkring på de stedene det er gravd og arbeidet det siste året. Her er det Everts vei som blir reparert. Det røde huset er en restaurert utgave av det huset som Evert Linangi m/familie bodde i. Siden var det Ragnvald og...

OPPDATERT. I uka som gikk har det vært en del dårlig vær på fjorden og båter fra Sør-Varanger har ikke levert all verden av fisk. Men noen holder det gående.

Hun var i sekstiårene et sted, kanskje litt yngre, kanskje eldre. Ove Hansen vurderte alderen hennes da han fulgte henne inn i huset. Hun kunne godt være over sytti også, enkelte mennesker var det vanskelig å tippe riktig alder på.