Ut av skapet - svar på Vilfreds spørsmål

10.05.2022

Det er hyggelig å vite at noen syntes dette er et fint tiltak og en engel med et godt budskap og en fin symbolikk. Det er fantastisk at kunstneren har gitt sitt ja til å plassere et av de 49 små kunstverkene i Bugøynes.

Jeg ser at det er et ønske å vite hvem som er kontaktperson og organisator for prosjektet med engelen...... i den første artikkelen skrev jeg både min e- postadresse og telefonnummer i fall noen hadde noe på hjertet. Jeg føler derfor ikke at det er behov for å «komme ut av skapet».

Jeg har ikke engasjert noen kontaktperson, ei heller organisator i Bugøynes men står for dette selv.

Det er ikke lett å nå alle så derfor en artikkel via Bugøynes Pykeijä for en tid tilbake og Anne delte denne på FB så syntes ikke det var noen grunn til å gjenta det der.

Det har vært en dialog med bygdelaget og noen utenom og alle har vært positive til prosjektet.

Fefo har gitt tillatelse til den ene av de tre plassene jeg søkte om å plassere den.

Alle de tre omsøkte plassene er Fefo sin eiendom og de lot valget falle på Sankarihaugen.

Det er snakk om en liten engel som ikke vil dominere i terrenget - den er i seg selv kun 70 cm høy. Jeg regner med at det blir en bitteliten støpt plate da den har behov for et flatt underlag.

Planen er at den plasseres ut lørdag 28 mai og de som har lyst å være med er selvsagt hjertelig velkommen til det. Kommer nærmere tilbake til dette når jeg vet mer eksakt.

Jeg kommer til Bugøynes fredag 27 Mai og håper mange av dere vil sette av litt tid utpå ettermiddagen lørdag 28 Mai.

Jeg håper engelen vil gi dere en liten ekstra glede - en glede i tillegg til det vakre skue man har fra denne toppen i bygda som stråler.

Jeg ønsker dere en fortsatt god vår og en feiende fin 17 Mai - Beste hilsener fra Wenche

Tid for å komme ut av skapet?

En engel i sneen - og en i Bugøynes

Kjærlighet - håp og medfølelse