Fiskerimelding uke 7

19.02.2024

Vintertorskefisket er i gang og noen båter har levert garn- og linefanget fisk i uka som gikk til Norway Shrimp AS. Andre holder fortsatt på med kongekrabbefiske. Det er slik at hvis man har tatt opp hele den tildelte krabbekvota kan man også levere en viss mengde kongekrabbe i tillegg som man eventuelt får i garn og på line. Er ikke kvota tatt opp vi krabbe tatt på andre redskaper gå av den opprinnelige kvota man er tildelt. Prisen på beste kvalitet krabbe er nå oppe i 550kr kiloen.

Fangster levert i Bugøynes av båter registrert i Sør-Varanger i uke 7.

Tallene som følger her er offentlige landingsopplysninger henta fra Norges Råfiskelags fangstregister. Med forbehold om mulige feil. Fangsten er levert til Norway King Crab AS, Norway Shrimp AS og Lyder Fisk AS..

Luskin 45kg krabbe med teiner,Eskil 361 kg krabbe med teiner, Dansken 17,2 tonn fisk med garn, Bugøyjenta 85 kg fisk med teiner, Stærk 32 kg krabbe med teiner, Milleniumskråka 728 kg fisk med line, Sunniva 351 kg krabbe med teiner, Severine 1200 kg fisk med line.

Bildet viser båten «Dansken» som denne uka har levert 17200 kg garnfanget fiskt ved bruket til Norway Shrimp AS. Skipper og majoritetseier på båten er Jens Kent Toftelund med en eierandel på 51%. Gt Finans 2 AS eier 49%.

VEI