Ekstra fiskerimelding!

21.12.2021

Ny båt selges ut av bygda? Fra en av våre trofaste lesere har vi fått tips om at fiskebåten Bugøy av Bugøynes er lagt ut for salg. Dette er så vidt vi har funnet ut den nyeste båten i fiskeværet.

Bugøy eies av firmaet Den Salte Åker AS som igjen eies 100% av firmaet Direkte Markedsføringsbyrå AS som igjen eies 100% av Øyvind Seipæjærvi. Øyvind Seipæjærvi er skipper på Bugøy.

I annonsen, der båten er lagt ut for salg, ser vi at planen er at båten først skal ta opp neste års krabbekvote, før den da eventuelt leveres til kjøper rundt februar/ mars 2022. Noen pris er ikke oppgitt i annonsen, men vår informant mener at prisen kanskje vil ligge på rundt 4-5 millioner. Vi legger ved en lenke til annonsen slik at eventuelt interesserte kan gå inn og få nærmere detaljer om båten. Kanskje er det noen der ute med tilknytning til bygda, eller andre, som kunne tenke seg en ganske ny båt og begynne å drifte fra Bugøynes. Etter det vi har forstått, og etter omtelling i kommunestyret som Sør-Varanger Avis skrev om i går, er det nå bevilget 5 millioner kroner til ny flytebrygge til fiskeværet.

Og hus for de som vil bosette seg her har vi nok av, selv om det fra enkelte hold stadig vekk blir påstått at det er boligmangel i bygda. Det er ikke tilfelle etter det vi kan telle oss fram til når det gjelder tomme hus.

Lenke til annonsen: https://macom.no/fartoy/bugoy-lg7165/

VEI