Dugnad ved anlegget til Bugøynes Båtforening

26.08.2023

I dag, lørdag, var det dugnad i Pipola hvor Bugøynes Båtforening har flytebryggeanlegg sitt. Hovedarbeidet var å få bølgebryteren på riktig plass etter at den på vårparten løsnet litt på enkelte steder. Samtidig ble rekkverket til landgangen og skiltet ved båtopptrekket fikset. Her var det en del skader etter at noen har rygget på både skilt og rekkverk i løpet av sommeren. Hvem synderen er vites ikke da ingen har meldt seg og saken har heller ikke vært etterforsket noe nærmere. Men vi går ut i fra at det ikke en noen bugøynesværinger og legger dermed skylda på turister som har sjøsatt båten sin her.

Også landgangen ned til selve flytebrygga skal justeres og forbedres. Dette arbeidet kom man i gang med, men helt ferdig med det ble man ikke.

De som var til stede på dugnaden: Tomas Bækø, Raymond Abrahamsen, Hanne Ingilæ, Ken Albert Abrahamsen, Leif Ingilæ, Svein Karisari, Onni Vælitalo, Odd Arne Nielsen, Hans Seipæjærvi, Sjur Korsmo, Arnt Pedersen, Einar Ellingsen, Kjell Arne Pedersen, Edvin Nilsen, Henrik Seipæjærvi og Vilfred Ingilæ.

Vi var ikke alle som jobbet like mye, men vi var der. Og det er tross alt noe av det viktigste når det gjelder dugnad!

Tekst/ foto: VEI