Eiendommer skifter eier i Bugøynes

03.11.2021

Tre eiendommer har fått nye eiere i oktober.

Skoleveien 5 (gnr 4, bnr 88) er solgt for kr 1.000.000 fra Elsa Magdalena Ingilæ Haldorsen til Varanger Brygge Eiendom as. Varanger Brygge Eiendom eies av Varanger Brygge Holding AS. Varanger Brygge Holding eies av Pål Haldorsen, Liv-Reidun Haldorsen og Kjell astad med 33,33% hver.

Østersandveien 15 (Gnr4, bnr1, fnr2) er solgt for kr 600.000 fra Bugøyes Eiendom as til Visit Bugøynes as. Visit Bugøynes eies av Trond Høiberget

Gnr, bnr 128 er solgt for kr 80.000 fra Jostein Olai Kiviniemi til Bugøynes Sjøfangst as. Bugøynes Sjøfangst as eies med 60% av Torleif Weigama og 40% av Erling Haugan.  

Det er ikke stille på boligfronten i Bugøynes selv om det stadig vekk snakkes om at det er mangel på boliger i bygda. I oktober måned var det tre eiendommer som skiftet eiere. Kanskje blir det flere i tida som kommer dersom det viser seg at det er fiskere som driver fiske fra bygda som vil slå seg ned her. Så her bør folk som sitter på hus i bygda, men som kun bruker dem et par uker om sommeren, trå til om det skulle bli nødvendig. Selge eller leie ut.  

Tekst & foto: VEI